fbpx
Despre noi

Despre noi

Magazinele DIANA sunt o rețea românească de magazine, prezentă în topul Local Key Accounts din România și cu o experiență de peste 32 de ani în retail.
Cu peste 743 de angajați, rețeaua DIANA cuprinde 73 de magazine în județele: Vâlcea, Gorj, Dolj, Argeș, Olt și Dâmbovița.

Cu o sortimentație variată ce acoperă toate necesitățile de zi cu zi ale consumatorilor, dar și cu o gamă extinsă de produse și preparate din carne DIANA, rețeaua de magazine DIANA își propune să devină top of mind al clienților în zonele în care activează, oferind prețuri corecte și o experiență de shopping cât mai plăcută.


Misiunea noastră este de a obține cele mai bune prețuri de la producători pentru a oferi un raport optim calitate – preț. Modelul de business pe care îl practicăm este cel al retailului în care proximitatea, încrederea și frecvența de cumpărare ne-au determinat să creăm relații umane și apropiate cu clienții noștri.

Colocvial ne-am asumat sintagma de cel mai bun vecin. Ținem cont de feedback-ul primit și suntem deschiși progresului și inovației.

Produsele și preparatele din carne DIANA acoperă în proporție de 99,9% sortimentația raionului de carne proaspătă și preparate din carne și reprezintă principalul atu pe care consumatorii nostri l-au identificat încă de la primul magazin inaugurat, dar și unul dintre pilonii ritmului accelerat de expansiune.


Rețeaua de magazine DIANA încurajează producția locală, astfel suntem întotdeauna deschiși în ceea ce privește listarea de produse ale producătorilor locali și suntem în permanentă căutare a tendințelor și inovațiilor universului de retail.