Bonus Card Diana

Bonus Card Diana

O recompensă pentru fidelitatea ta!

Îți răsplătim fidelitatea, de aceea îți oferim promoții speciale!

Nu uita să îl prezinți la casa de marcat, înainte de a achita produsele, iar reducerea se poate aplica instant sau poți acumula puncte pentru cumpărături ulterioare.

Intră și tu în programul Bonus Card DIANA!
1. Solicită la casa de marcat din oricare magazin DIANA emiterea Bonus Cardului DIANA.
2. Completează datele personale pe formular, semnează-l și înmânează-l la casa de marcat din oricare magazin DIANA.
3. Prezintă Bonus Cardul DIANA înainte de a achita produsele și profită de beneficiile oferite!
4. Sau poți aplica online pentru Bonus Card DIANA simplu și rapid urmând pașii de mai jos.

  FORMULAR DE ÎNSCRIERE ÎN PROGRAMUL BONUS CARD DIANA
  Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii
  Sex *

  Declar că am peste 16 ani și sunt de acord să mi se prelucreze datele cu caracter personal conform Politicii de confidențialitate.

  Am citit și am luat la cunoștință despre termenii și condițiile Programului Bonus Card Diana și sunt de acord cu acesta.

  Am fost informat/ă cu privire la drepturile ce îmi sunt conferite în calitatea mea de persoană vizată în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 și cu Legea nr. 677/2001, inclusiv cu privire la retragerea oricând a consimțământului, confirm că am citit și am luat la cunoștință despre faptul că informațiile puse la dispoziție vor putea fi prelucrate pentru acordarea de beneficii, stabilirea unei strategii comerciale și pentru activități de marketing direct.

  Sunt de acord ca informațiile pe care le furnizez să fie incluse în activități de profilare în scopul unei oferte de produse personalizate.

  Doresc să fiu contactat/contactată prin sms, e-mail și apel telefonic pentru a fi informat/informată cu privire la serviciile și produsele oferite de DIANA SRL, DIANA COM SRL și BARRECO S.R.L. și pentru urări de “La mulți ani!” de ziua mea.

  Sunt de accord ca SC DIANA COM SRL, SC DIANA SRL, SC BARRECO SRL sa utilizeze datele mele personale de contact indicate in prezentul formular pentru a-mi transmite comunicari electronice in scop de marketing direct (inclusiv promotii, oferte, campanii promotionale, tombole) prin Email si Telefon